E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

O Auto Nuić d.o.o.

Ljubazno osoblje, brza i efikasna usluga, te konstantan rad na povećanju kvaliteta odlike su poslovanja naše kuće koje su kupci prepoznali. Ponosni smo što možemo zastupati najveći i najkvalitetniji automobilski brand na svijetu.

 


Auto Nuić d.o.o. Mostar je tvrtka osnovana 2004. godine kao širenje poslovanja matične tvrtke Nuić d.o.o. Ljubuški.


Od 2011. godine smo član velike Toyota obitelji. Ponosni smo što možemo zastupati najveći i najkvalitetniji automobilski brand na svijetu. Kao i Toyota, Auto Nuić i njegovo osoblje teži stalnom unaprijeđenju svih segmenata poslovanja i poslovnih procesa po Toyota Kaizen principu, a ponajviše smo posvećeni zadovoljstvu naših kupaca.


Našim kupcima je uvijek na raspolaganju mlad, a opet iskusan, Toyota tim uposlenika koji u svakom trenutku nastoje ispuniti, pa i premašiti njihova očekivanja. Ljubazno osoblje, brza i efikasna usluga, te konstantan rad na povećanju kvaliteta odlike su poslovanja naše kuće koje su kupci prepoznali. Konstantan rast u 5 godina poslovanja sa Toyota-om pokazuje da smo na pravom putu.


Prodajni tim nastoji svojim kupcima ispuniti sve želje u skladu sa mogućnostima, ali u isto vrijeme i savjetovati idealne opcije za svakog pojedinog kupca. Izgrađujemo odnos baziran na poštenju i povjerenju, a potvrda našeg izbora poslovnog puta jesu sami klijenti koji se iznova vraćaju. Briga koju prodajni tim vodi o kupcima Toyota vozila ne prestaje sa isporukom, nego se često nastavlja i dugo iza toga, i čast nam je reći, nerijetko prerasta odnos prodavač/klijent, i naši klijenti postaju dragi prijatelji naše kuće.

 


Specifičnost naše ponude ogleda se u ponudi vozila po principu FFM-a (Full Fleet Managementa ), tzv. dugoročni najam vozila, gdje se mi javljamo kao vlasnik vozila koji vodi brigu o svemu (nabavka, registracija, održavanje), dok naši klijenti koriste vozilo za svoje potrebe kroz ugovoreni period, a potom ga ili vrate nama ili otkupe, po povoljnim uvjetima. Brojni naši zadovoljni klijenti i stalno širenje ovog segmenta poslovanja, daju nam za pravo da i dalje razvijamo ovu uslugu i širimo mrežu naših korisnika. 


Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.