Besplatno isprobajte Toyotu E-naručivanje na servis Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Corolla Sedan

Mi je činimo hibridom. Vi je činite Corollom.

Od

33.000 KM

Sljedeća generacija hibridne vožnje

Po prvi put predstavljena kao hibrid, Corolla Sedan omogućava dinamičnu vožnju zahvaljujući novom inovativnom samopunjivom hibridnom pogonu. Uz potpuno novi pristup konstrukciji i proizvodnji, najprodavaniji automobil na svijetu ima sve: elegantni novi vanjski izgled, potpuno obnovljenu unutrašnjost, niz dopunjenih tehnologija i, možda najvažnije, dopunjene sigurnosne odlike. Corolla Sedan se vratila - i bolja je nego ikada.Konstruisana za grad, izrađena da ide i dalje

Elegantna, učinkovita i udobna, nova Corolla je užitak za vožnju bez obzira na vaš način života. Bez obzira vozite li ste u gradu ili mirno klizite autocestom, uživat ćete u pogodnostima samopunjivog hibridnog pogonskog sklopa, povrh pouzdanosti po kojoj je Toyota slavna.

Oblikovana da se ističeCorolla Sedan daje nepogrešivi dojam snage, podcrtan profinjenim, tečnim linijama i širokom, ali ipak izduženom karoserijom. Njena impresivna vanjština dopunjena je savremenim detaljima, uključujući LED svjetla, hromiranim umetcima i naplatcima od lake legure, od 18“ u dvije boje.

Profinjena, prostrana i udobnaNudeći promišljenu tehnologiju i najveći komfor u klasi za sve putnike, unutrašnjost je podjednako opuštajuća i praktična. Uz promišljene pretince, mnoštvo prostora za noge i vrhunsku završnu obradu, vaša će putovanja biti podjednako udobna kao i odredište.

Ikona savremenog dobaCorolla Sedan, konstruisana koristeći platformu Toyotine arhitekture nove generacije (TNGA), pruža svekoliko vrhunsko uživanje u vožnji. Od poboljšanog ovjesa i dinamičke upravljivosti do niskog težišta i 1,8-litarskog benzinskog hibrida - Corolla Sedan je u svakom dijelu savremena ikona.

Impresivna iz svakog ugla

Nova Corolla Sedan je više nego samo odličan automobil: udobno vozačko mjesto je osmišljeno tako da zadovoljava sve vaše potrebe, dopunjeni paket Toyota Safety Sense uveliko podiže sigurnost svih sudionika u prometu na najviši nivo, a novi hibridni pogonski sklop oduševljava.

Mala potrošnja, niska emisija
i zadovoljstvo vožnje

Srčan i okretan u gradu, hibridni pogon s motorom
od 1,8 litara osigurava opuštenu vožnju - u svim okolnostima.
Povrh toga, nikada ga ne morate uključiti u struju,
jer je Corolla Sedan samopunjivi hibrid. To je hibrid kakav treba biti.

Pametne tehnologije
jednostavne za korištenje

Uz funkcionalnosti kao što su glasovno prepoznavanje,
možete pozivati telefonom i upravljati audio sistemom
bez skidanja ruku s obruča upravljača.
Aplikacija MyT, skup internet usluga za vaš automobil,
osmišljena da vam olakša život, omogućava vam uživanje u istinski povezanoj vožnji.

Bezbrižnost, uvijek

Toyota Safety Sense daje pojmu pomoći
u vožnji sasvim novo značenje. Ovaj sistem je unaprijeđen
dodatnim pametnim funkcijama koje zaista mogu
pomoći u izbjegavanju sudara. Međutim, budite mirni, vi ćete uvijek imati punu kontrolu.
Istražite sigurnosne sisteme

Galerija

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.