E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

NOVI YARIS

NOVI YARIS

222 KM* MJESEČNO

Uz 10 godina garancije TOYOTA RELAX

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Auto Nuić d.o.o.. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

NOVI YARIS

IZRAĐEN ZA GRADSKI ŽIVOT

Dostupan za brzu isporuku

UZ 10 GODINA GARANCIJE TOYOTA RELAX

 Kompaktan i okretan, potpuno novi i bogato opremljen Yaris Stella je spreman za bilo šta. Europski auto godine i najsigurniji gradski automobil, dolazi i sa DO 10 GODINA GARANCIJE UZ TOYOTA RELAX PROGRAM, da biste vi bili potpuno bezbrižni.

✔ TOYOTA SAFETY SENSE 2® (napredni paket aktivne sigurnosti)
✔ Toyota Touch 2 multimedijalni sistem
✔ Kamera za vožnju unazad
✔ Smartphone connectivity - omogućava kompatibilnost s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto
✔ LED dnevna svjetla, prednja svjetla za maglu i senzor kiše

Iskoristite i ponudu Toyota osiguranja, osmišljenog po mjeri vlasnika Toyote. Za više detalja i niz pogodnosti koje nudi Toyota Osiguranje, pogledajte: http://www.expoauto.ba/service-parts-accessories/toyota-osiguranje/

Ponuda je napravljena za finansiranje na 60 mjesečnih rata od 222,01 KM mjesečno, uz učešće 12.536,64 KM i ostatak vrijednosti 8.158,63 KM.
/Istražite prednosti kupovine Toyota vozila
Toyota osiguranje

Toyota Eurocare besplatne pomoć na cesti

 
Dezinfekcija vozila

Staro za novoODABERITE ŽELJENI NAČIN KONTAKTAKontaktirajte Toyota prodavača direktno ili popunite formu, a odabrani prodavač će Vas kontaktirati u najkraćem roku. Naši prodavači su vam na raspolaganju, te s njima prođite kroz sve detalje koji vas zanimaju, radnim danima od 08 – 16h i subotom od 09 -14h.slide4
Auto Nuić, Mostar

Mario Filipović
Prodajni savjetnik

+397 36 333 505
Viber ili Whatsapp:
+387 63 202 207

mario.f@autonuic.ba

 

 

 

 

 


Iznos mjesečne rate je informativnog karaktera u saradnji sa Sparkasse leasing doo Sarajevo. Efektivna kamatna stopa sa PDV-om 6,76% (EKS sa PDV-om) u FBiH izračunata na bazi podataka iz tabele, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak registra zaloga i interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Efektivna stopa leasing naknade u RS-u (ELIN) 36,68% izračunata na bazi ponude, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak mjenica, trošak registra zaloga, trošak AO i kasko police za vozilo, trošak registracije vozila i trošak interkalarne kamate obračunate informativno za 1 dan. Na teret korisnika leasinga padaju svi troškovi koji se odnose na registraciju, osiguranje i korištenje predmeta leasinga za vrijeme trajanja ugovora o leasingu, kao i trošak mjenica. Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i vezana je za šestomjesečni Euribor.

Ponuda je napravljena za finansiranje na 60 mjesečnih rata od 222,01 KM mjesečno, uz učešće 12.536,64 KM i ostatak vrijednosti 8.158,63 KM. Leasing rata je mjesečna, sa uključenim PDV-om. Uslov za kupovinu vozila putem leasinga je kasko osiguranje. Nakon isteka 60 mjeseci od sklapanja ugovora, ostatak vrijednosti je moguće zatvoriti uplatom ostatka vrijednosti, produžavanjem ugovora o financiranju na naredne 2 godine, otkupom od stranke u vrijednosti od 8.158,63 KM ukoliko vozilo nije prešlo više od 75000 km.

10 godina garancije uz Toyota Relax: 3 godine fabričke garancije + do 7 godina ili 160.000km ( šta prije nastupi) dodatne garancije koja se aktivira obavljanjem redovnih servisa kod ovlaštenog Toyota partnera prema uputi proizvođača. Za detalje vezane uz Toyota Relax, posjetite Toyota Relax ili kontaktirajte Nuić Auto d.o.o..

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Nuić Auto d.o.o.. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.