E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

IZABERI YARIS HYBRID

IZABERI YARIS HYBRID

za 32.270 KM

1,5 VVTi HYBRID (100 KS) STELLA sa automatskim mjenjačem

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Auto Nuić d.o.o.. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

IZABERI YARIS HYBRID

PRVI U KVALITETI

10 godina garancije na hibridnu bateriju

 

Napredni, samopunjivi hibridni pogon uz 50% vožnji na struju izdvaja Yaris Hybrid daleko ispred ostalih. A superioran kvalitet izrade, kompaktan i atraktivan dizajn, udobnost i napredni Toyota multimedijalni sistem potvrđuju liderstvo.

✔ Hibridni pogon
✔ Bezstepeni automatski mjenjač
✔ Toyota Touch 2 multimedijalni sistem
✔ Kamera za vožnju unazad
✔ Prednja svjetla za maglu sa mat hromiranim rubovima
✔ Grijani spoljni retrovizori
/Besplatno isprobajte novu Yaris Hybrid

 

 


Cjenici i katalozi

 

 

 

 

  

 

  


Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cijena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Auto Nuić d.o.o.. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće. Navedene cijene su konačne sa uključenim PDV-om.

10 godišnja garancija važi isključivo uz redovne provjere hibridne baterije (HHC) jednom godišnje ili nakon pređenih 15.000 km (u zavisnosti koji od uslova nastupi prvi) kod Auto Nuić d.o.o..

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.