E-naručivanje na servis Besplatno isprobajte Toyotu Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

AYGO

AYGO

za 19,980 KM

Akcijska cijena X - PLAY Touch Connect 1,0 VVT-i (72 KS)

Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Auto Nuić d.o.o.. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

AYGO

Akcijska cijena

X - PLAY Touch Connect 1,0 VVT-i (72 KS)

 

Kompaktan, tih i okretan, omiljeni mali gradski automobil, sada u posebnoj ponudi i po akcijskoj cijeni, sa uključenih 1.660 KM popusta i X-PLAY Touch Connect opremom:

 

 

 

- Bluetooth® sistem bezručnog telefoniranja i prenosa muzike 
- Upravljanje audio sistemom s upravljača 
- X-Touch Connect - 7" ekran u boji osjetljiv na dodir, koji se povezuje sa pametnim telefonom
- Kamera za vožnju unazad 
- LED dnevna i zadnja svjetla
- Klima uređaj
- Električno podesiva i grijana vanjska ogledala
- Upravljač i ručica mjenjača presvučeni kožom
- Vanjska ogledala i ručke vrata u boji vozila
- Prednji branik u crnoj boji i detalji na prednjem i zadnjem braniku u boji Piano Black ili Silver Sparkle (za vozila u crnoj boji)
- Hromirane unutrašnje ručke vrata

 
Iskoristite i ponudu Toyota osiguranja, osmišljenog po mjeri vlasnika Toyote - kasko osiguranje za 45 KM mjesečno za model Aygo 1,0 X-PLAY Touch Connect. Za više detalja i niz pogodnosti koje nudi Toyota Osiguranje, pogledajte: www.toyota.ba/buy-a-toyota/toyota-osiguranje

 


Cjenici i katalozi

 


Zatražite ponudu

 

 


Besplatno isprobajte Toyotu Aygo


Ponuda je informativnog karaktera. Slike su simbolične. Oprema na vozilu i njena dostupnost zavisi od lokalnih uslova. Zadržavamo pravo izmjene cjena i specifikacija opreme bez prethodnog obavještenja. Za konačnu cijenu vozila sa opcijama, molimo kontaktirajte Auto Nuić d.o.o.. Finansijske kalkulacije su informativne i neobavezujuće.

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.