Besplatno isprobajte Toyotu E-naručivanje na servis Cjenici i katalozi Kontaktirajte nas

Zima je pred vratima!

Zima je pred vratima!

Osigurajte sebi #original, #sigurnost

Oprema na vozilu i njena dostupnost ovisi o lokalnim uvjetima (neka prikazana vozila mogu sadržavati opremu koja nije dio standardne opreme, pogledajte cjenik, specifikaciju opremu za detaljne informacije). Sve informacije te vrste mogu se dobiti od najbližeg ovlaštenog Toyota partnera. Navedene cijene su konačne sa uključenim posebnim porezom na motorna vozila i PDV-om. Sve doplate opcija odnose se na preporučenu cijenu, za konačnu cijenu s opcijama kontaktirajte Auto Nuić d.o.o.. Navedeni financijski izračuni su informativni i neobavezujući. Detaljan izračun i konkretnu ponudu zatražite kod ovlaštenog Toyota partnera.

Zima je vrijeme najljepših praznika i mnogih nezaboravnih doživljaja. Ne dopustite da vam se nešto dogodi na putu - uz temeljit zimski pregled, zamjenu guma i druge odabrane usluge, pripremite Vašu Toyotu!


U Toyotinim salonima i servisima očekujemo vas od 15. oktobra 2018. do 31. januara 2019. gdje se možete ugrijati toplim napitkom, a tko zna, možda ćete pronaći i prekrasan dar za sebe ili svoje najmilije.

 

 

Naša politika E-privatnosti

Kolačiče na našoj stranici koristimo kako bi vam osigurali bolju uslugu. Ako ste s time zadovoljni nastavite normalno koristiti ovu stranicu.